Search Search
Telefon Aesop Wordwide Importers: +40 (21) 323.42.18
+40 (21) 323.42.18
Email Aesop Wordwide Importers: sales@promolino.ro
we're hunting socially
Promotionale de calitate importate special pentru tine din Europa si Asia -->
Agende si calendare 2016 Agende din piele 2016 Cani de ceramica, de portelan si de metal ... Instrumente de scris: pixuri de plastic, pixuri de metal, seturi ... Produse din piele 2016

Despre noi

Aesop Worldwide Importers a fost infintata in 2001, are un capital social de 190.000 RON si este un partener solid atat pentru clienti cat si pentru furnizorii din intreaga lume.

Cu o vasta experienta in importul si distributia de materiale promotionale, Aesop Worldwide Importers este un jucator important pe piata din Romania.

In Septembrie 2015 am lansat brandul Promolino - vânătorul de promoționale, pentru a defini o imagine mai apropiata de clienti, furnizori si parteneri.

Clientii nostri sunt agentii de publicitate, revanzatori dar si clienti directi.

Profilul nostru: importul, personalizarea si distributia produselor promotionale si a produselor textile din Asia si Europa.

Aesop Woldwide Importers ofera:

  • Customer service rapid si eficient
  • Idei si produse originale
  • Gama de produse extrem de variata
  • Preturi competitive
  • Stocuri foarte mari in Europa
  • Produse custom-made
  • Servicii complete, confortabile, rapide si de incredere

Serviciile noastre:

Serviciu de 24 ore

Peste 90% din produsele comandate sunt eliberate in 24 de ore din depozitul din Budapesta (produse promotionale). In cazul in care produsul comandat se afla pe stoc international, acesta poate fi livrat in 3-7 zile de la confirmarea de comanda in fuctie de depozitul in care se afla (Spania, Olanda, Germania).

Simulare

Inainte de personalizarea produselor, intotdeauna pregatim o simulare, pe baza graficii trimise de catre dvs.

Grafica

Lucram numai cu grafica vectoriala (format .cdr, .ai sau .eps). In cazul in care logoul nu este vectorial (format .jpg, .tif, .psd, .hif, etc), graficienii nostri va pot oferi acest serviciu contra cost.

Culorile

In cazul in care culoarea logoului dvs. nu este negru, alb sau argintiu, trebuie sa ne trimiteti codul PMS al culorii dorite (Pantone Solid Coated). Daca culoarea originala a produsului care urmeaza sa fie personalizat nu este alba (sau o culoare foarte deschisa), din motive tehnice in unele cazuri trebuie sa folosim o culoare extra sub logoul Dvs. In acest caz trebuie sa luati in calcul si costul acestei culori. Putem spune daca in cazul dvs. este sau nu necesara aceasta culoare extra numai cand cunoastem logoul dvs. si produsul care urmeaza sa fie personalizat.

Va invitam sa ne testati echipa creativa, tanara si de succes cu cele mai provocatoare cereri si brefuri si, cu siguranta nu veti regreta inceputul unei relatii durabile si avantajoase.