Search Search
Telefon Aesop Wordwide Importers: +40 (21) 323.42.18
+40 (21) 323.42.18
Email Aesop Wordwide Importers: sales@promolino.ro
we're hunting socially
Promotionale de calitate importate special pentru tine din Europa si Asia -->
Agende si calendare 2016 Agende din piele 2016 Cani de ceramica, de portelan si de metal ... Instrumente de scris: pixuri de plastic, pixuri de metal, seturi ... Produse din piele 2016

Personalizarea produselor promotionale

Oferim o gama intreaga de servicii de personalizare, conform specificatiilor stabilite impreuna cu dumneavoastra.

Servicii de personalizare

Tampografie - folosita pentru a personaliza produse promotionale de mici dimensiuni - pixuri, brichete, cani, ceasuri, rulete, evantaie, ochelari etc. Putem realiza tampografie la 1, 2, 3 sau 4 culori liniare.

Serigrafie - folosita pentru a personaliza produse promotionale si materiale textile, fiind necesara o suprafata plana pe care se va realiza imprimarea- tricouri, umbrele, sacose, huse, calendare de perete etc. Putem realiza serigrafie la 1-5 culori liniare, respectiv policromie CMYK.

Transfer de serigrafie - folosit pentru a personaliza sepci, tricouri polo, umbrele, materiale textile, geci, veste, rucsaci, borsete, penare din material textil, echipamente textile industriale etc. Putem realiza transferul de serigrafie la 1-5 culori liniare, respectiv policromie CMYK.

Broderie - folosita pentru a tese logo-ul dumneavoastra la inalta fidelitate pe tricouri, sepci, camasi, veste, hanorace, salopete etc.

Gravura laser si mecanica - folosita pentru a personaliza obiecte din metal, piele, lemn si sticla.

Timbru sec si folio - folosit pentru a personaliza mecanic produse promotionale din piele naturala sau piele ecologica prin realizarea unei stante din zinc, incalzita si aplicata pe suprafata produselor comandate, obtinandu-se astfel sigla dumneavoastra. Folio foloseste o folie speciala de culoare aurie, argintie sau alte culori pe care o imprima pe suprafata dorita prin acelasi procedeu ca si in cazul timbrului sec. Putem personaliza astfel agende, brelocuri, portofele, port card visit, mape, seturi de birou etc.

Tipar digital - folosit pentru a imprimarea autocolante din hartie si PVC, flyere, carti de vizita, carduri de fidelitate, mape, calendare, imagini pe suport canvas etc.

Conceptie grafica si DTP - Oferim servicii de vectorizare, conceptie grafica, realizare identitate vizuala si manuale de identitate, precum si a machetelor si simularilor tuturor produselor comandate pentru a va acorda bunul de tipar si continuarea procesului de personalizare.

Specificatii tehnice

Pentru a realiza produse promotionale personalizate folosim in atelierul nostru produse software de inalta precizie, avand capacitatea de a reda cu fidelitate identitatea dumneavoastra vizuala prin personalziarea produselor promotionale dorite.

In procesele de personalizare transmitem masinilor cu care lucram diverse formate ale logo-urilor, pe care aceste le pot interpreta si recrea prin broderie, gravura, cutter-plotter etc. astfel ca avem nevoie de grafica dumneavoastra intr-un format vectorial, pe care il prelucram si il putem implementa in procesul de personalizare.

Formatul vectorial al graficii este dat de capacitatea elementelor de a se mari, micsora si simplifica fara a influenta calitatea imaginii initiale. Lucram cu elemente in format .CDR, specific programului Corel Draw, .AI, specific programului Adobe Illustrator, .EPS si unele fisiere in format .PDF pe care le importam ca fiind vectoriale.

In cazul in care nu dispuneti de un format vectorial al logo-ului dumenavoastra, ci doar .JPEG, .GIF, .BMP, .PDF nevectorial etc. atunci va stam la dispozitie cu serviciile noastre de vectorizare, incapand cu preturi de la 15 Euro/ora.

Odata cu obtinerea graficii in format vectorial, echipa noastra de graficieni va realiza o simulare la scara 1:1 cu produsul personalizat pentru a obtine acordul dumenavoastra asupra dimensiunii si pozitionarii logo-urilor. Pentru aceasta etapa avem nevoie sa ne comunicati culorile Pantone (PMS) stabilite de catre manualul dumneavoastra de identitate.

In cazul comenzilor pentru tipar digital, serigrafie sau transfer de serigrafie in policromie, sunt suficiente codurile CMYK.