Search Search
Telefon Aesop Wordwide Importers: +40 (21) 323.42.18
+40 (21) 323.42.18
Email Aesop Wordwide Importers: sales@promolino.ro
we're hunting socially
Promotionale de calitate importate special pentru tine din Europa si Asia -->
Agende si calendare 2016 Agende din piele 2016 Cani de ceramica, de portelan si de metal ... Instrumente de scris: pixuri de plastic, pixuri de metal, seturi ... Produse din piele 2016

Memorii USB personalizate

Produsele prezentate pe site sunt doar o selectie succinta

Stick-urile USB prezentate in site-ul nostru, reprezinta doar o selectie succinta a modelelor pe care le putem oferi. In timp vom extinde aceasta selectie astfel incat sa puteti alege dintr-un numar mai mare de produse stick-ul USB care se potriveste business-ului dvs., in cazul in care nu aveti deja un produs agreat.

La cerere putem produce USB-uri in aproape orice forma

Putem produce in fabricile cu care lucram in China USB-uri in forma speciala, conform specificatiilor dvs. Cantitatea minima pentru productie speciala este de 300 bucati.

Nu credem in utilitatea unei liste de preturi pentru USB-uri

Spre deosebire de alte produse promotionale pentru care preturile sunt fixe pentru perioade lungi de timp, USB-urile reprezinta o exceptie, deoarece pretul de achizitie de la fabricile din China fluctueaza saptamanal. Orice lista de preturi pentru USB-uri pe care o puteti obtine de la un alt furnizor contine un adaos comercial urias pentru a acorda protectie vanzatorului cu privire la fluctuatiile pretului.

Asta inseamna ca - desi nu va putem pune la dispozitie o lista de preturi, puteti avea certitudinea ca pretul pe care vi-l oferim este extrem de competitiv in raport cu piata, pentru ca este calculat in momentul in care este oferit.

La cerere putem oferi un pret informativ sau un pret ferm

Pentru stick-urile USB prezentate pe site dar si pentru orice alt stick USB putem sa va inaintam rapid un pret informativ pentru a va ajuta sa luati o decizie informala sau un pret ferm in cazul in care sunteti hotarat pentru un anumit model si o cantitate.

Termenul de livrare difera in functie de produs

Termenul de livrare pentru USB-uri difera in functie de model.

Pentru multe dintre modelele clasice termenul de livrare este de 1-4 zile.
Pentru restul de produse termenul de productie si livrare este de 2-3 saptamani.

5 motive pentru a folosi stick-uri USB-ul in promovarea marcii tale

Stick-urile USB sunt instrumente potrivite pentru a fi oferite gratuit la prezentari

Stick-urile USB sunt instrumente potrivite pentru a fi oferite gratuit la prezentari, conferinte, targuri si chiar si in interiorul mediului extern sau intern al societatii tale pentru a trezi interesul cu privire la produsele sau serviciile pe care le oferi.

USB-urile sunt reutilizabile, usoare si pot fi personalizate in cele mai creative feluri astfel incat sa transmita mesajul brandului tau catre consumatorii serviciilor/produselor tale.

Stick-urile USB livreaza transmit impecabil puterea de brand si creeaza awareness.

Puterea brandului poate sa insemne diferenta intre clientii care stiu despre ceea ce vinzi si ce oferi si cei carora brandul tau nu le spune nimic. Stick-urile USB personalizate tind a fi folosite de cei care le primesc deoarece sunt o metoda comoda de a stoca si transporta documente, imagini sau alte fisiere. Din moment ce este folosit foarte des, consumatorii tind sa asocieze brandul cu stick-ul USB.

Stick-ul USB este un articol de mare impact

Majoritatea produselor promotionale ca pixuri si notepad-uri au fost atat de folosite incat consumatorul nu mai simte nici un fel de bucurie in primirea acestora ca un cadou. De fapt cele mai multe dintre aceste cadouri sunt ignorate si folosite doar cand acestea sunt gasite. Situatia este diferita in cazul stick-urilor USB consumatorii intelegand perfect faptul ca a avea un device de stocare portabil oricand exista nevoia este de preferat.

Calitatea conteaza, mai ales pentru stick-urile USB

Consumatorii au asteptari foarte ridicate cu privire la produsele promotionale pe care le primesc. Este aproape garantat ca orice consumator va retine compania care a oferit drept cadou un stick USB si nu companiile care au oferit pixuri si brosuri. Mai mult, cu cat este mai mare capacitatea stick-ului USB cu atat consumatorul il va folosi mai mult. 4GB pare a fi standardul din acest punct de vedere.

Stick-urile USB sunt o unealta ideala pentru follow-up

Cand oferi pixuri si alte articole promotionale, este foarte greu daca nu imposibil sa le cuantifici efectul. Stick-urile USB iti permit sa reamintesti consumatorilor despre produsul tau prin date legate de produsul tau pe care le poti stoca pe stick, astfel crescand awareness-ul chiar si dupa ce prezentarea sau conferinta a luat sfarsit.